Egyedi Rendszerek Tervezése és kivitelezése

Ipar 4.0
Jelenleg átalakulóban van iparunk. Az Ipar 4.0 alapjaiban változtathatja meg az ipari termelést. A lehetőségek skálájának csak a képzelet szabhat határt.
Cégünk segít megvalósítani elképzeléseit a még hatékonyabb termelés megvalósításáért.
Számos ipari szegmensbe gyártunk egyedi tevezésű és kivitelezésű ipari gépeket, komplett rendszereket, valamint végzünk szoftveres fejlesztéseket:

Ipari Informatika

Számos egyedi fejlesztést kínálunk ipari informatikai területen. Ezek főként a meglévő ipari informatikai eszközök továbbfejlesztései a szükséges igényeknek megfelelően, vagy a már meglévő elemekkel történő készülék építés.

Jelölés technika

Az ipari termelésben történő jelöléssel kapcsolatos feladatok megoldása, címkézési, címkenyomtatási rendszerek, állomások tervezése, gyártása, valamint vezerlése egyedi szoftver rendszerekkel.

Logisztika

Főként azonosítási, termékkövető és RFID rendszerek építése egyedi igényeknek megfelelően

Kutatás-Fejlesztés

A nagy bonyolultságú és különleges és speciális rendszerek fejlesztése, építése kutatási, fejlesztési célokra, valamint kritikus biztonsági rendszerek tervezését foglalja magában.

Ipari Folyamat Irányítás

Ipari folyamat irányítási rendszereink az üzemi elvárásoknak, valamint az elképzeléseknek megfelelően tervezzük és gyártjuk.

Ipari Informatikához Kapcsolódó Oldalaink

Nyomtatástechnikához Kapcsolódó Oldalaink

Támogatás

Rólunk

Kapcsolat