Ipari Számítógépek forgalmazása

Cégünk 2009 óta foglalkozik ipari számítógépek kereskedelmével, szaktanácsadásával, termékeinkkel a legszélesebb termékpalettát kínáljuk a hazi piacon.


Forgalmazott márkák:

Advantech ipari számítógépek
 a Flexmarktól! Az 1982-ben alapított Advantech cég széles termékpalettáját kínáluk, ipari számítógépek, panel PC-k, touch monitorok, automatizálás vezérlők, IO, kártyák, ipari tabletek,Rack számítógépek tekintetében.
Kapcsolódó Termékek Advantech Termékek
Lexcom ipari számítógépek
 a Flexmarktól!
A Lexcom ipari számítógép gyártócéggel 2009 óta állunk szoros kapcsolatban, ipari Box PC-k, mini pc-k, és 1U rack számítógépek fejlesztésével és gyártásával foglalkoznak, főként kompakt kategóriájú ipariszámítógépek a fő profiljuk. A folyamtos fejlesztéseknek köszönhetően számos megoldást kínálnak. A termékek HAZAI RAKTÁRKÉSZLETRŐL ELÉRHETŐK!
Kapcsolódó Termékek Lexcom Termékek
Cincoze ipari számítógépek
 a Flexmarktól!
A Cincoze ipari számítógép gyártócég magas minőségű ipari box PC-it, ipari panel PC-it, ipari (normál és magas fényerejű ) touch monitorjait kínáljuk HAZAI RAKTÁRKÉSZLETRŐL!
Kapcsolódó Termékek cincoze Ipari Számítógépek
Jetway ipari számítógépek
 a Flexmarktól! Jetway ipari és fél ipari számítógép gyártó céggel, szintén 2009 óta állunk kapcsolatban, a magas minőség mellett, a versenyképes áru Box PC-k a fő jellemzők.
Kapcsolódó Termékek Jetway ipari számítógépek
WTD tousch monitorok
 a Flexmarktól! World Trade Display egy Olasz székhelyű cég akik érintőképernyős monitorok igen széles választéka mellet, ipari, és normál információs terminálok forgalmazásáaval foglalkoznak. 10" - 80-os méretek között, föként projektív kapacitív (PCAP) és surface aqustic Wave (SAW) típusú monitorok, valamint egy és két monitoros KIOSKOK elosztóbázisa.
Kapcsolódó Termékek Érintőképernyős Monitorok
Advantech ipari billentyűzetek
 a Flexmarktól! Az Inputel ipari billentyűzetek széles termékválasztékát kínálja, rozsdamentes és szilikon anyagokból. Számos kivitel, touchpad, golyós egérbaddal, Magyar nyelvű billentyűzetkiosztással, többféle billentyűzet számmal.
Kapcsolódó Termékek Ipari Billentyűzetek
Advantech ipari-kórházi tartókonzolok
 a Flexmarktól! CIM-Med egy orvosi és ipari tartókonzolgyártó cég, amely komplett megoldásokat biztosít, egy és több monitoros rendszerekhez iparban és kórházi szegmensben. Tartókonoljaik univerzálisan rögzíthetőek, vagy a nagyobb gépgyártók gépeihez, műszereihez.
Kapcsolódó Termékek Ipari Tartókonzolok
Elcom ipari tabletek
 a Flexmarktól! Az ELCOM termékvonala a kassza és POS rendszereken, POS nyomtatókon kívül ipari szegmensbe is szállít eszközöket, ipari tableteket, ipari monitorokat, panel PC-ket. Főként az ipari mobil eszközök forgalmazása tette érdekessé a közös együttműködést, amely fejlődő irányt mutat.
Kapcsolódó TermékekIpari Tabletek
Cervoz ipari memóriák, ipari SSD-k
 a Flexmarktól! Az Cervoz Ipari memória, ipari SSD, ipari pendrive, SD, CF kártya gyártó cég, amely a számos speciális, ipari előírásoknak megfelelő adathordozó mellett, normál felhasználásnak megfelelő eszközöket gyárt. A legtöbb ipari számítógépünk Apacer adattárolókat tartalmaz, ez főként 2,5"-os SSD, vagy half és full size SSD.
Kapcsolódó Termékek Ipari Billentyűzetek

Ízelítő termékválasztékunkból:

IP67 Védettségű Rozsdamentes Panel PC-k

Gyógyszeripari, élelmiszeripari, vegyipari és gépipari felhasználásra ajánljuk Rozsdamentes burkolattal ellátott, por és vízvédett panel PC sorozatunkat amely 15"-os, 17"-os, 19"-os, valamint 21,5"-os kijelzőméretben elérhetőek. A panel PC-k önállóan, külön kiegészítő burkolat nélkül kiválóan alkalmazhatóak közvetlenül a gyártásban. VESA 100-as felfogatási lehetőségének köszönhetően, falra, vagy tartókonzolra egyszerűen felszerelhetőek.

Task Box PC Család

További részletek Windows 10 IoT

TASK BOX PC Család

Task Box PC Család

Az új megjelenésű TASK system jelentősen nagyobb,mint a például a PALM,viszont Apollo Lake architektúrájú proceszorral van felszerelve,ami az Intel legújabb fejlesztése,így erős géppel van dolgunk,ami a fogyasztásán is meglátszik.


TERA BOX PC Család

A legújabb TERA nagyobb méretekkel rendelkezik,viszont a robosztus külső hatékony belsőt rejt. Kialakítása miatt kiváló hőelvezető,mindemellett passzív hűtéssel rendelkezik. Hálózatok kialakításához remek választás.


Windows 10 IoT operációs Rendszerek

A Windows 10 IoT egy Windows 10 kiadású család, amely az intelligens eszközök széles skálájára irányul, az egyszerű ipari megoldásoktól a nagyobb, összetettebb feladatokat ellátó gépek, vezérlő terminálok, ATM-ek operációs rendszereiként.

Az operációs rendszer megfelel egy hagyományos win10 Pro operációs rendszernek számos kiegészítéssel:

  • Alkalmazások indítása, rendszer hozzáférés nélkül
  • Beágyazott Egyéni Boot képernyő (Unbranded screen)
  • Beágyazott bejelentkezés
  • USB eszközök korlátozása/tiltása/csak olvasható eszközök létrehozás
  • Gyorsbillentyűk, billentyűkombinációk blokkolása
  • Speciális eszközbiztonság
  • Frissítések blokkolása

További részletek Windows 10 IoT

Palm Ultra Mini PC

Az új PALM apró mérete miatt könnyen elfér munkahelyen, illetve otthoni használatra is ajánljuk. Teljesítményére sem lehet panasz, a Bay Trail architektúra miatt a kompakt mérethez jelentős erő is társul.A legújabb Apollo Lake platform megjelenését hivatalosan is bejelentette az Intel,aminek a célja a régebbi Cherry Trail leváltása. Az alapja Silvermont mag,de fejlesztéseken ment keresztül. Ilyen a bootidő ellenőrzése,ami által ellenőrizhető,hogy változott-e az operációs rendszer vagy a firmware. A legnagyobb változás viszont a Time Coordinated Computing technológia,ami az egy hálózatban lévő ilyen rendszerchipeket szinkronizálni tudja,így a gyártósorok felépítését sokkal hatékonyabbá teheti. Felhasználhatóság tekintetében még a kép-és videófeldolgozásban is jobbak ,mint a régebbi Atom E3800 chipek.(Feltöltve: 2016 01 04)


LEXCOM ipari számítógépek bemutatója


A Cégünk által forgalmazott LEXCOM ipari számítógépek bemutatóját olvashatják el kedves érdeklődők a Magyar elektronika szakfolyóirat weboldalán. Mivel a cikk terjedelme véges, így az általunk forgalmazott Advantech termékekről egy külön cikket jelentetünk meg nemsokára.
Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink    További részletek Blade ipari számítógépek


Új Intel Bay Trail Box PC család(Feltöltve: 2015 12 15)


Megérkezett az Intel, ipari szegmensébe szánt Intel Bay Trail-I embedded processzora. A Lexcom gyártó cégének folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, a processzort egy új 2,5 inch-es, ipari alaplap családjába integrálták. Kiépítéstől függően, 1-4db LAN, 1-6db RS232/485/422 port, SATA, 1-4GB RAM, 3G kártya foglalat, 8 csatornás, digitális IO port, LVDS, 2-9db USB, HD audio, alaplapi érintő képernyő vezérlő. Az igen kedvező fogyasztás(TDP:5W!), valamint a széles hőmérséklet tartományban történő üzemeltetési lehetőség(-20- 60°C), és természeten passzív üzem, igen széles körben alkalmazhatóvá teszi ipari számítógépek, ipari min PC-k, box, PC-k, POS terminálok, hardvereiként.
LExcom termék bemutató cikkünk a Magyar Elektronika szakfolyóirat számában

Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink    További részletek embedded mini PC


Új Medical mobil Panel PC(Feltöltve: 2015 11 22)


7inches, valamint 10,1 inch-es medical panel PC- ink, embedded Intel Atom Dual core processzorral, 2GB onboard RAM-al, 1LAN, 5db USB 2.0 portal, 2db RS232 portal, 2 Mini PCIe kárty foglalattal. A panel PC Lithium akkumulátorral ellátott, így mobil alkalmazásokhoz is kiváló kórházi, gyógyszerészeti alkalmazásokhoz, valamint tesztelési célokra. A nővérke nem része a rendszernek!

Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink    További részletek embedded mini PC


Advantech Magyarországi disztribútorok lettünk!

Cégünk, az Advantech termékek magyarországi disztribútora!
A gyártó cég 1983-es alapítása óta fejleszt ipari beágyazott hardvereket, alaplapokat (SBC), box PC-ket, panel PC-ket, rack szervereket, ipari beágyazott rendszereket. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, kiváló minőségű termékek széles palettáját kínáljuk, legyen szó kórházi, ipari, automatizálási, szállítmányozási, telekommunikációs, vagy egyéb iparágakban történő alkalmazásról.

  Flexmark Logo

Célunk, hogy az elmúlt években hazánkban igencsak megkopott ADVANTECH nevet, a termékek és szolgáltatásaink révén elismertté tegyük.

Széles termékpalettánknak köszönhetően, minden feladathoz képesek vagyunk a legmegfelelőbb ipari eszközt ajánlani az általunk forgalmazott és képviselt gyártók termékei közül.
Mindemellett a cseregép programmal, a kibővített garanciával, Országos szervizzel, gyors szállítással és rendelkezésre állással igyekszünk maximálisan kielégíteni a felmerült igényeket.
Keressen bennünket bizalommal!

Weboldalunkon részletes információkat tudhat meg az Advantech termékekről: http://www.21centurypc.com


Új Ivy Bridge 1047UE/i3/7 embedded alaplap

3I847 embedded alaplap
Főbb műszaki jellemzők:
Embedded IntelR Ivy Bridge 1047 UE 1.4GHz, i3 , i7 CPU +
Intel Pather Point (PCH) HM76
DDR3 SO-DIMM Socket, max. 16GB RAM
Display: VGA, DVI ,HDMI & LVDS
2 x Intel GbE LAN, 2 x USB 3.0;
7 x USB 2.0, Line-out, Mic-in,
6 x COM
2 x Mini PCIe ;
1 x SIM card socket ( option share on board SSD)
Az új 3,5 inches alaplap már elérhető 17"-os panel PC-hez, valamint Twitter mini PC-hez.

Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink    További részletek embedded mini PC


Új 4-8 portos PoE embeddedBox PC, i3, i7 Ivy Bridge processzorral

Új MiTex box PC a megszokott 3LAN, 4db külső 2.0 USB-n, valamint a 4db külső RS232 porton kívűl 2+4 db Poe porttal is rendelkezik a PCI Express Poe kártyának köszönhetően. A Teljesen passzív hűtésű i3, i7 processzor kiváló teljesítményt nyújt a gazdag port kiépítéshez. A Twister, és a Rack rendszerű házakba egy PoE kátrya (4 PoE port) építhető be.

3I847 embedded alaplapFőbb műszaki jellemzők:
Embedded IntelR Ivy Bridge 1047 UE 1.4GHz, i3 , i7 CPU +
Intel Pather Point (PCH) HM76
DDR3 SO-DIMM Socket, max. 16 GB RAM
Display: VGA, DVI ,HDMI & LVDS
2 x Intel GbE LAN, 2 x USB 3.0;
7 x USB 2.0, Line-out, Mic-in,
6 x COM
2 x Mini PCIe ;
1 x SIM card socket ( option share on board SSD)

Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink    További részletek embedded mini PC

Ipari, PC alapú tabletek,9,7inch-es kijelzővel.
3I847 embedded alaplap
Új termékünk 9,7 inches ipari tablet, amely kiválóan alkalmazható terepi, üzemi körülmények között. Nagy előnye hogy PC alapú, Intel Atom Z670-es CPU-t, valamint 2GB RAM-ot, és 16GB(32-66GB) SSD-t tartalmaz. Windows 7/8 operációs rendszerrel telepíthető, így egyedi alkalmazások is egyszerűen futtathatók a készüléken.
A portok: 2db USB, 3G SIM card slot, Audio kimenet, dokk csatlakozó. Beépített mikrofon éa 2db hangszóró, és egy 1,3Megapixeles kamera, G,L szenzor. 3G és Bluetooth opcióval.
Dual kapacitiv érintő kijelző, 4:3 képarány, 178°-os betekintési szög magáért beszél.
A táp ellátásról egy 4000mAh/7,4V-os akkumulátor gondoskodik. A készülékhez a töltö is tartozék. A felszereléshez a szabvány VESA felfogatás is ki lett alakítva.
Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink    További részletek embedded mini PC

CUBE ipari mini számítógép
Legújabb fejlesztésű ipari számítógép egy passzív hűtésű, D2550 dual core processzorral ellátott erőgép. Az összes port kivezetése a méretből adódóan lehetetlen, ám, a gépet a feladathoz tudjuk szabni. Ha több külső soros, vagy USB portra van szükség annak helyét kialakítjuk és a szükséges portokkal ellátjuk. A DVI port mellé az opcionális HDMI portal is bővíteni tudjuk a gépet, mivel ezek a csatlakozók a 3,5"-os SBC-n mind rá vannak építve, beleértve a CF szlotot is . Ez nem csak a 3I275CW alaplapra, hanem összes SBC-re igaz.

CI650C ipari SBCCube mini PC
A gépet Wi-Fi/Bluetooth, 3G, és egyéb PCIe kártyákkal tudjuk bővíteni. Az alaplap tartalmaz LVDS vezérlőt, így akár közvetlenül illeszthető LCD kijelzőhöz. A 8 csatornás, digitális ki és bemenet alkalmassá teszi a gépet közvetlen vezérlésre. Ha ez nem elegendő akkor TCP/IO modulok csatlakoztatása is lehetséges a két darab LAN portnak köszönhetően. SSD használatával a gép képes -45  - 65 °C közötti folyamatos működési hőmérsékletre ipari körülmények között.

Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink    További részletek embedded mini PC


ANT Mini számítógép 

ANT mini számítógép
Alig nagyobb mint egy 3,5"-os HDD, mégis a szálcsiszolt alumínium házban a LEXCOM 2,5"-os SBC-be ágyazott INTEL N2600-as, passzív számítógépe bújik meg. A 2GB RAM-al, 1 COM, 2 USB, HDMI/DVI, Giga LAN, valamint mSATA portokkal ellátott mini számítógépet akár zsebre is vágható, felhasználására a legjobb jelző a bárhol, bármilyen környezetben. Az ára pedig magáért beszél..

Lex ANT Embedded System 
- Material: Aluminum
- Weight: <1 Kg
- Storage Space: mSATA
- Operation Temperature: 0 ~ 55 °C
System Specification
- Lex 2I268A with Intel N2600 1.6GHz
- 2GB DDR3 onboard
- Support mSATA
- 1 x COM, 2 x USB, HDMI, Giga LAN
- Optional 3G Modem or Wireless Card

Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink    További részletek embedded mini PC

[Ny]erőgép! Erőgép, nyerő áron!

Vadonat új termékünk azon túl hogy rendelkezik az ipari számítógépekre jellemző tulajdonságokkal, kiváló teljesítménye, széles port és bővítési lehetőségével egyedülálló az ipari számítógépek között. A processzort tekintve testre szabható gépről beszélünk:
CI650 Ipari számítógép SBCÁltalános alkalmazásokhoz elegendő teljesítményt nyújt az Intel B810, Sandy Bridge, 1.6GHz-es passzív mobil processzora. Hardver igényes feladatokhoz pedig az Intel i5-2510E, Sandy Bridge, 2.5GHz ~ 3.1GHz-es processzora vagy az Intel i7-2710QE, Sandy Bridge, 2.1GHz ~ 3.0GHz-es processzora választható, max. 1-16GB RAM-al. Ez utóbbi két processzorhoz szintén passzív hűtés tartozik, ám az átgondolt tervezésnek köszönhetően, a mini PC háza zárt, a processzor az alumínium házban tartja a megfelelő hőfokot.  A portokat tekintve  a választék pazar: PCIe, 3G, PCI, PCI/Gold finger, RS232, RS485, DIO, LAN, AUDIO
A minden igényt kielégítő megjelenítők VGA, DVI, HDMI portjai lehetővé teszik azt az ipari számítógépet nagy teljesítményű, több portos megjelenítések, üzemi termelés, műszaki rajzok, stb. gyors megjelenítésére.

Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink   

NEMO: Vízvédett ipari számítógépek
IP67-es rendszerek


IP67-es védettségű ipari számítógépek, mini PC, és panel PC kivitelben, egyedi port kialakításban rendelhetőek. Mindegyik ipari számítógép passzív hűtésű INTEL Atom embedded processzorral szerelt 3,5"-os SBC-t kapott. A külső portok teljesen vízvédettek, a használaton kívüli csatlakozókat, vízvédett sapkával lehet lezárni.


Kapcsolódó termékeink IP67-es mini PC, és panel PC termékeink    További részletek Cikk az IP67-es vízvédett ipari mini PC, és panel PC termékeinkről


Ipari számítógépek, panel PC-k belső akkumulátorral

Akkumulátoros PC család


Akkumulátoros megoldás, terepi vagy zajos tápfeszültséggel rendelkező környezetben. A belső akkumulátornak és onboard töltésvezérlőnek köszönhetően, 4 órás folyamatos működést tesz lehetővé ez az eszköz. Maga a mini PC teljesen passzív, és a megszokott 6-8db USB, 5 -6db soros port, 1-4db LAN port, DIO, VGA, DVI port teszi kiválóan sokoldalúvá ezt az ipari számítógépet.

Kapcsolódó termékeink Akkumulátoros miniPC és panel PC termékeink    További részletek Cikk az akkumulátoros mini PC-kről

Extrém ipari számítógépek

Extrém min PC-k


Extrém ipari számítógépeink
igen széles hőmérséklettartományban képesek üzemelni. Az akár -40°C és +60°C közötti hőmérséklettartomány, a mozgó alkatrészektől mentes kialakítás, igen széles felhasználást biztosít.
A teljesítmény mostantól fogva nem probléma az új, magas teljesítményű TWITTER ipari számítógépnek köszönhetően, amely az INTEL B810, i5-i7 Sandy Bride 2,1 - 3GHz-es, és az INTEL Ivy Bridge embedded processzoraival működő CI650 SBC-vel szereltek. Mindez passzív hűtéssel, folyamatos, ipari üzemelést tesz lehetővé.

Kapcsolódó termékeink Extrém mini PC termékeink    További részletek Cikk az extrém ipari mini PC-inkrol

Car PC rendszerek: Számos megoldás, minden járműbe!

Car PC család


Megoldásokat kínálunk Car PC-s alkalmazásokhoz, járművekbe való felhasználásra, amelyhez számos ipari számítógép, mini PC, valamint ipari panel PC áll rendelkezésre, mozgó alkatrész mentes kivitelben, extrém terhelhetőséggel. Opcionálisan antivibrációs szet rendelhető ezekhez a gépekhez, a számos egyéb kiegészítő mellett.

Kapcsolódó termékeink Car PC termékeink    További részletek

Bővülő ipari mini PC családunk

Ipari mini PC család
Számos kivitelű ipari számítógép áll rendelkezésre termékpalettánkon, széles SBC választékkal.
Ipari számítógépek közül a lényegesebb típusok: TINO ipari számítógép
TWISTER ipari számítógép
NEO ipari számítógép

ipari mini PC kategóriából a
LEO ipari mini PC,
TWITTER ipari mini PC,
TWITTER-IO ipari mini PC,
Machine Vision ipari mini PC
BRIK ipari mini PC,
UNO ipari mini PC
Legújabb családtag a CUBE ipari mini PC, valamint az ultra mini számítógép kategóriából pedig az új
ANT ultra mini PC.

Kapcsolódó termékeink Ipari mini PC termékeink    További részletek Cikk az ipari mini PC-inkrol.

Ipari,1unitos, passzív rack rendszerű számítógépek

Rack szerver megoldások


1unit-os, passzív ipari rack szervereink rendelhetőek, 1, 2, 4 db alaplappal, passzív, mozgó alkatrészektől mentes kivitelben, belső vagy külső tápegységgel, teljes vagy feles hosszúságú házban.
1,2, 4, 8db Giga LAN, 1-6 soros port, 3G, Wi-Fi, vagy egyéb PCI, miniPCI bővítési lehetőséggel. A háttértár 2,5"-os HDD, 2,5"-os SSD, 3,5"-os HDD, opcionálisan belső DVD meghajtó. Raid lehetőség, LCM display opcionálisan rendelhető, ezekhez a nagy megbízhatóságú ipari számítógépekhez.

Kapcsolódó termékeink Rack szerver termékeink    További részletek Cikk a Rack rendszeru ipari gépekrol.

Egyedi rendszerek, speciális megoldások

Egyedi terminálok


Ipari termékeinkhez komplett megoldásokat kínálunk legyen szó egyedi terminálról, infó pultról, POS terminálokról, komplett hardveres és szoftveres rendszerről. A megoldások száma végtelen, hisz mindent a megrendelő igényei szerint tervezünk és alakítunk ki, így a feladathoz legalkalmasabb rendszereket fejlesztjük és építjük.

Kapcsolódó termékeink További termékeink(tartó konzolok)    További részletek Cikk az egyedi készítésű termináljainkról.

Ipari tartó kar rendszer, széles termékpalettával

Monitor tartó konzolok

CIMmed tartókonzoljaink széles termékpalettát ölelnek fel, az egyszerű forgatható/dönthető tartókaroktól,a forgatható, dönthető, gázrugós magasság állítási lehetőséggel ellátott verziókig. Az aszeptikus fém test, ergonomikus kivitel valamint a számos kiegészítőnek köszönhetően ipari, és kórházi alkalmazásra egyaránt kiváló választás. Az elemek kompatibilitásának köszönhetően, komplett rendszerek építhetők ezekből a kiváló minőségű termékekből.

Kapcsolódó termékeink Tartó konzol termékeinkhez.    További részletek Cikk a tartó konzolokról.

POS terminálok új hardverrel, új kialakításban

POS terminálok

15,1"-os POS termináljaink alkalmsak  folyamatos, és hosszú távú üzemelésre, szélsőséges körülmények között.  Az időtálló érintőképernyő könnyű kezelést tesz lehetővé, a hardver teljesen passzív, nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, így karbantartás mentes működést garantál. A hardver a legnagyobb teljesítmény mellett igen kis fogyasztással bír, a port választék széles, opcióként DVD meghajtóval rendelhetőek ezek a point of sale terminálok.
A monitor rész dönthető így a legkényelmesebb kezelést tesz lehetővé. POS termináljaink felhasználhatók hotelekben, vendéglátó ipari egységek fizető termináljaiként, információs pultként, jegykiadó automatákként, azonosítási és akár ipari számítógépként egyaránt.
Kapcsolódó termékeink További címkenyomtatók    További részletek Tovább a Speedstar300 weboldalához!


Ipari Informatikához Kapcsolódó Oldalaink

Nyomtatástechnikához Kapcsolódó Oldalaink

Támogatás

Rólunk

Kapcsolat