Cégünkről

 A Flexmark Csapata(balról-jobbra: Bekfi Richárd, Martinák Csaba, Horváth László, Fridli Judit, Leskó Péter, Vécsey Márton, Hortobágyi Máté A Flexmark Bt. 2009 januárjában alakult az informatikában, ipari automatizálásban és ipari jelöléstechnikában jártas szakemberekből,
akik az elmúlt évtizedben az ipari jelölés-, kódolás- és csomagolástechnikában szereztek méltó elismerést maguk és képviselt cégeik számára egyaránt. Cégünk ipari automatizálási területen tervezett és épített kezdetben kisebb gépeket, mellyel egy időben indítottuk el a Tajvani Lexcom céggel közös együttműködésünket, ennek keretén belül ipari számítógépek forgalmazását kezdtük meg.
A magas minőségű termékek, a kedvező árral párosulva, valamint ügyfeleink kérésének gyors kiszolgálása, a gyors szállítás, a szaktanácsadás, meghozták gyümölcsét. A piacon egyre ismertebbek lettünk, így igyekeztünk a termékpalettát szélesíteni ipari billentyűzetek, ipari tartó konzolok és további ipari számítógépek forgalmazásának megkezdésével. 2011-ben egy véletlen folytán kerültünk kapcsolatba egy új digitális nyomtatási megoldásról, a Memjet technológiáról. A nyomtató megtekintése után azonnal megállapodtunk a gyártóval a hazai forgalmazásáról és vállaltuk a gép teljes technikai támogatását is. A technológia annyira új volt hogy a mai napig cégünk vezető szerpet tölt be ezeknek a gépeknek az értékesítésével és teljes körű támogatásával. Az első sikeres üzletek megkötése után elértük, hogy ügyfeleinket, hazai raktárból szolgáljuk ki papír, és műanyag alapanyagokkal, az egyedi igényeik szerint. Ez időben a Dán Trojan cég Memjet nyomtatóinak forgalmazását is megkezdtük. 2013-ban az Advantech ipari számítógép gyártó cég ajánlotta fel együttműködésünk lehetőségét, mivel az akkori disztribútorok belterjes hálózatától meg kívántak válni, és bennünk jó esélyt láttak a jövőre nézve. Az együttműködés máig töretlen, kapcsolatunkat mindig ügyfeleink érdekei határozzák meg. Cégünk speciális úton halad előre az ipari Informatika, a nyomdatechnika, és jelöléstechnika területén. Idő közben erősítettük egyedi gépek fejlesztésével foglalkozó águnkat, megkezdtük érintőképernyős transzparens monitorok forgalmazását, belekezdtünk a kedvező lehetőségeket nyújtó ARM alapú fejlesztő eszközök forgalmazásába és ezen eszközökre történő fejlesztésbe. Idén egy komplett, színes, digitális nyomdagép fejlesztésébe kezdtünk, amely nem csak a hazai de a világon is szeretnénk ismerté tenni. A jövő természetesen a fejlődésé, de nem szeretnénk rideg gépezetté válni, számunkra fontos a családias légkör az ügyfeleinkkel, hisz cégünk családi vállalkozás. Fontosnak tartjuk ügyfeleink szakmai információval történő ellátását, a gyors szállítást, a raktárról történő kiszolgálást, a maximális rugalmasságot.

Ipari Informatikához Kapcsolódó Oldalaink

Nyomtatástechnikához Kapcsolódó Oldalaink

Támogatás

Rólunk

Kapcsolat